Producten in plaats van ‘uurtje-factuurtje’

Wij werken niet met het ouderwetse 'uurtje-factuurtje’, maar geloven in een productenservice. Jij stelt ons een vraag, wij bieden je een daarvoor geschikt product, duidelijk en tegen een vaste prijs. Door de producten in soorten eenvoudig te houden, kunnen we daarbinnen variëren van eenvoudig tot complex. Vooraf spreken we dan ook eerst af wat voor jou van toepassing is.

Door deze opzet bouwen wij aan vertrouwen, immers veel van onze diensten zijn gericht op vaak verplichte regelgeving. Laat ons dit uit handen nemen, zodat je zelf verder kunt gaan en niet gehinderd wordt door de wirwar van regels.

Voor wie zijn wij bereikbaar?

In principe voor iedereen, dat wil zeggen:

  • De consument / particulier (denk aan de aangifte Inkomstenbelasting / premies volksverzekeringen, hulp bij Toeslagen, verwerken van je financiële administratie);
  • De ZZP’er / kleine ondernemer (denk aan het opstellen van een balans, een resultatenrekening, begroting(en), belastingaangiftes);
  • De DGA / Holding maatschappij (een jaarrekening is hier vaak verplichte kost, dit doen wij graag voor je);
  • Administratiekantoren (wij nemen ook jullie het werk uit handen, zeker tijdens drukke tijden waarop er vaak meer aanbod van werk is dan jullie bezetting op dat moment toelaat).

Wat doen wij niet?

Dat is eenvoudig, wij voeren geen accountantscontrole uit. We kunnen overigens wel ondersteunen bij de aanloop naar een accountantscontrole (denk hierbij aan dossiervorming of opstellen van specificaties). Wij zullen je daarnaast altijd aangeven of er sprake is van opdrachten waarvan wij denken dat deze niet passend zijn bij ons huidige kennisniveau. Wel hebben wij diverse samenwerkingsverbanden waardoor wij elkaar toch van dienst kunnen zijn.